Høy Kvalitet

Trykking

Din første plass for høykvalitets trykking i små og store formater

La oss trykke ut sammen

Å velge Reklame Fabrikk er nøkkelen til å fullføre utskriftene dine med høyeste kvalitet, til rett tid og innenfor budsjett.

Hos Reklame Fabrikk kan vi tilby den personlige kontakten som er nødvendig for å produsere det trykte produktet bedriften din trenger – alle prosjekter, store som små, interiør eller eksteriør, roll-ups, bannere eller brosjyrer. Vi forstår komplekse design, komprimerte prosjektsykluser mellom prøvetrykk og endelig levering, og tilpasset utseende og preg til bedriftens publikasjoner. Uansett hvem du er – en selvstendig næringsdrivende med begrenset budsjett eller et stort selskap med høyt volum, er vi alltid her for å trykke materialet ditt.

Vi er eksperter på å levere utskrifter andre ikke kan håndtere – på grunn av størrelsen, materialet eller kvantiteten. Vi kan skrive ut dine små restaurantmenyer på luksuspapir, eller pakke inn den høyeste bygningen med mesh utendørs banner.

Vi har standardprodukter til konkurransedyktige priser samt unike materialer. Vårt utvalg er nesten ubegrenset, den eneste grensen er fantasien.

Make it simple. Make it memorable. Make it inviting to look at. Make it fun to read.

Leo Burnett

Enkelhet

Vårt mål er å gi deg flott trykk og verdi for pengene. Derfor har vi optimalisert prosessen.

Fortell oss først dine krav – materiale, format, størrelse og mengde. Enten du trenger å velge mellom et bredt utvalg av papirutskrifter, utendørs bannere, bedriftsmerke, emballasje eller annet. Til gjengjeld vil du motta tilbud sammen med andre alternativer du kan være interessert i.

Send oss deretter filen din slik at vi kan bruke den til utskrift. Hvis du ikke har en, bruk vårt grafiske designtilbud for utskrift, så lager vi det for deg.

Siste trinn er utskrift og levering til døra. Hele prosessen er rask og enkel å følge.

Komplett service. Fra visittkort til store utendørs bannere.

Reklame Fabrikk er et kreativt miljø hvor du kan finne mye mer enn trykk av høy kvalitet. Så la oss gjøre det komplett med tilleggstjenester inkludert i tilbudet vårt.

Individuell grafisk design vil gjøre at utskriftene dine skiller seg fra alle de andre malene som er laget. Vi har stor tro på at merkevaren din er unik, så la oss gjøre det på denne måten. Iøynefallende bilder vil tiltrekke kundene dine effektivt. Så send oss dine egne bilder eller la oss ta dem og forvandle dem til din suksess. Ny nettside eller e-handel? Kontakt oss så utarbeider vi et tilbud det er vanskelig å motstå. Og selvfølgelig innhold på sosiale medier som samsvarer med nettstedet ditt. Vi er alltid klare til å jobbe med feedene dine for å få din bedrift til å vokse.

Kontakt oss

Høykvalitets trykking i små og store formater for bedriftens behov.

Få det beste tilbudet for dine trykkingsprodukter. Fra visittkort til store utendørs bannere.

La trykking begynne

Når du trenger å skrive ut – små eller store formater, uansett budsjett, hva enn du gjør, er vi her for å trykke din bedre fremtid.

mandag til fredag  08.00 – 18.00