Kreative løsninger

for nettsider og marketing design

Din førsteplass for digitale og trykte reklameprodukter

Reklame Fabrikk – kreative løsninger for nettsider design

Alt handler om konsistens

Det spiller ingen rolle om du er et lite eller et stort selskap, du vil at det skal være gjenkjennelig ved hvert steg du tar, i hvert øyeblikk av aktiviteten din.

Formålet med organisasjonens merkeidentitet er å fokusere kundens oppmerksomhet på produktet eller tjenesten. Å skille seg fra andre. Så du vil gjøre inntrykk når du leverer inn visittkortet ditt, når nettsiden din blir rullet eller når sosiale medier følges av mange.

I dagens digitale markedsføringsverden kan du ikke bare fokusere på ett element i din visuelle identitet. Det er et sett med avgjørende elementer som fungerer sammen. Det er som et puslespill, og det må ha alle elementene montert.

Ha mest mulig ut av budsjettet

Å vokse sammen! Ja, din suksess er like viktig for deg som for oss. Og fordi vi verdsetter din tid og penger, har Reklame Fabrikk laget et sett med tilbud som fungerer sammen for deg selv når du sover. Dessuten vil du bli overrasket over hvor rimelige de er. Så hvorfor betale mer?

Vi har stor tro på våre kunders tilfredshet. Hvis du er glad, er vi det også fordi lykke er uvurderlig. Bak hver forretningsidé er det alltid en person. Så du er ikke bare en annen kunde, men noen vi virkelig ønsker å møte og få et godt forhold til. Nedenfor er områdene av våre kreative aktiviteter skreddersydd til dine behov.

Ta en titt og fortell oss hva du tenker på, så finner vi det beste alternativet for dine behov. Så la oss starte reisen!

Nettside Design

Åpne nettstedet ditt for verden utenfor. Reklame Fabrikk dekker alt fra scratch til finalen, fungerende nettside eller e-handel. Uansett størrelse eller budsjett…

Vi designer moderne og funksjonelle nettsider for bedrifter inkludert bygge- og renovasjonsselskaper, opplærings- og konsulentselskaper, kosmetologer og skjønnhetssalonger, renholdsfirmaer, medisinske tjenester, transportfirmaer, håndverk, oppstartsbedrifter og servicebedrifter.

Så hvis du trenger en ny nettside, vennligst kontakt oss. Vi designer og utvikler enkle og komplekse nettsider, funksjonelle e-butikker, porteføljer og nettsider med betalt tilgang.

UX-forskning og design

Brukeropplevelse, markedsanalyse, konkurranse benchmarking, markedsføringsstrategi, definering av mål kunder og mye, mye mer …

Våre tjenester for optimalisering av brukeropplevelse øker din kundetilfredshet og oppbevaring. Få en sømløs kundereise basert på beste UX/UI-designpraksis. Vi designer UX/UI fra bunnen av og optimaliserer eksisterende nettsider og applikasjoner.

Reklame Fabrikk – din UX designer.

Grafisk design

Velg gjerne mellom grafisk design, visuell identitet, markedsføring og reklame, brukergrensesnitt, publikasjoner, emballasje, miljødesign og mye, mye mer …

Du er på rett sted for bedriftsgrafisk design. Reklame Fabrikk er profesjonell leverandør av digitalt og trykt markedsføringsmateriell. Vi dekker alle dine behov for trykt grafisk design, fra visittkort, logoer, kalendere til storformat utendørs bannere.

Vi har også spesialisert oss på digital grafisk design – for nettsider, merkeidentitet, sosiale medier mm. Du er hjertelig velkommen med en enkelt grafisk designbestilling samt langsiktig kontrakt for din bedrifts markedsføring av grafisk design.

Trykking av høy kvalitet

Våre trykk dekker ulike materialer, størrelser og bruksområder. Fra visittkort til byggeomslag, interiør og eksteriør, elegant, enkelt, vind- og vanntett. Name it, vi har det…

Vi spesialiserer oss på trykk av meget høy kvalitet på de beste tilgjengelige materialene. Vi leverer utskrifter på resirkulert papir med miljøvennlig blekk.

Våre høyoppløselige skrivere garanterer hver piksel i designet ditt. Vi trykker på papir, glass, plexi, metall, PVC, mesh til å begynne med. Listen er mye lengre.

Merkevare – Branding Identity

La oss lage din merkevareidentitet gjenkjennelig. Nytt selskap, nytt produkt eller rebranding av eksisterende. Vi vil dekke bedriftens identitet til slutten.

Reklame Fabrikk leverer merkevareidentitet til små og store bedrifter. Skil deg ut fra mengden av konkurrenter med imponerende design av bedriftens merkevarebilde. Vi designer alle aspekter av din bedrifts merkevareidentitet.

Bare ring oss i dag.

Photo Sessions

Tiltrekk kundene dine med fantastiske bilder. Vi forstår hvor viktig det er å få kundene til å fokusere på produktet eller tjenesten din. Reklame Fabrikk har all fotograferingen du trenger.

Vi tilbyr profesjonelle fotosesjoner for bedriftens personell, e-shop produkter, kataloger, nettside, sosiale medier, eiendom og interiør. Hvis dette ikke er nok, legger vi til grafisk korreksjon etter produksjon av bildene dine og dronevideo. Reklame

Fabrikk har alle fototjenester du trenger for din bedrift.

Sosiale Medier Innhold

Tekst og visuelle feeder er like viktige som forretningsstrategien din. Kommuniser med dine potensielle og eksisterende kunder på en fantastisk og effektiv måte

Bedriftsutvikling og markedsføring av innhold i sosiale medier er tjenesten vi tilbyr på profesjonelt nivå.

Vi har alt du trenger for din bedrifts sosiale medier – grafisk design, fotografering og filmproduksjon, løsninger for merkevareidentitet og innholdsskriving.

Kontakt oss

Kreative løsninger for nettsider og marketing design.

Vi tilbyr webdesign og utvikling, UX/UI-design, bedriftsgrafisk design, merkeidentitet, optimalisering av sosiale medier, bedriftsfotografering og høykvalitetstrykk til de sannsynligvis beste prisene i Norge.

Når du trenger et lite eller stort prosjekt, uansett hva budsjettet ditt er, uansett hva du gjør, er vi her for å designe din bedre fremtid.

mandag til fredag  08.00 – 18.00