Største utvalget av

nettside design og utvikling

Vi utvikler de fleste av de nye nettsidene i Norge til de beste prisene.

Få nettstedet ditt til å fungere for bedriften din som aldri før

Byggeprosess for nettsider

Len deg tilbake og slapp av, vi gjør resten. Helt fra begynnelsen har du alt under kontroll, vi er veldig gode lyttere og vi gjør alltid vårt beste for å følge retningslinjene dine. Her på Reklame Fabrikk tar vi utgangspunkt i utkastet, det visuelle prosjektet til ditt nettsteddesign. Vi kaller det frontend. Neste trinn er bakenden – alle designprosessene bak kulissene. De vil få nettstedet ditt til å fungere jevnt og effektivt.

Når basisprosjektet til nettstedet ditt er klart til å se online, vil vi be deg om å teste det, sjekke det og gi oss så mye tilbakemelding som mulig slik at vi kan implementere alle nødvendige endringer. Nettsiden er ikke ferdig så lenge du sier det.

Og dette er selvfølgelig ikke slutten!

Regelmessige oppdateringer vil bli utført når det er nødvendig, du vil motta informasjon fra oss hva som er oppdatert, og det er det! Og hva om du bestemmer deg for å endre tekst, informasjon eller bilder på nettstedet ditt når det er klart? Enkelt, gi oss beskjed om hva som må oppdateres, så tar vi oss av det. Enkelt, ikke sant?

Du vil også ha inkludert, alltid

I tillegg til regelmessige oppdateringer vil vi beholde sikkerhetskopien av nettstedet ditt slik at du og dine data alltid er sikret.

Sammen med ovenstående inkluderer nettstedet ditt:

– mobilversjon

– SEO

– google map integrasjon

– regelmessig vedlikehold av nettstedet ditt

– responsiv utforming

– sosiale medier koblet til

og mye mye mer

Ikke nok?

Reklame Fabrikk kan tilby mye mer enn å bygge din nettside. Vi kan gi deg bilder, tekstinnhold, grafisk design og merkevareidentitet. For å styrke din tilstedeværelse i de konkurransepregede markedene kan vi også tilby utskriftstjenester av høy kvalitet, profesjonelle fotosesjoner, attraktive sosiale medier og mye mer!

Kontakt oss

Reklame Fabrikk

Største utvalget av nettsidedesign og utvikling.

Vi har det største utvalget av nettsidedesign, enkle, store, porteføljer, e-butikker, nettsider med betalt innhold.

Vi utvikler de fleste av de nye nettsidene i Norge til de beste prisene.

La skapelsen starte

Når du trenger et lite eller stort prosjekt, uansett hva budsjettet ditt er, uansett hva du gjør, er vi her for å designe din bedre fremtid.

mandag til fredag  08.00 – 18.00